Persika- tredje utgåvan från Henrik Jakobsson

mars 20, 2018
Gotlandssnus AB

Nu lanseras den tredje utgåvan i produktserien ”Henrik Jakobsson’s Special- utvalda smaker”. Denna gång har grundaren och smaksättaren Henrik Jakobsson testat fram ett snus med tydlig smak av persika. Produkten börjar säljas i början på april via ett fåtal återförsäljare.

När jag testade fram smakerna för den tredje utgåvan sökte jag efter en smakupplevelse som skulle innehålla sötma men också viss syrlighet. Persikan visade sig vara det jag letade efter och jag tycker att vi lyckats skapa en samstämd produkt med fin balans mellan dessa delar. Det finns idag ingen persikasnus på den svenska marknaden, det är dock desto vanligare i USA. Det känns därför extra kul att kunna lansera en helt ny smakupplevelse inom snus för oss svenskar, säger Henrik Jakobsson VD och grundare på Gotlandssnus.

”Henrik Jakobsson’s Special- utvalda smaker” är en produktserie som består av specialutgåvor där Henrik Jakobsson, Gotlandssnus grundare och VD, testar fram nya unika smaker. Varje smaksättning produceras i en liten upplaga och säljs via ett fåtal återförsäljare.

Det här är konceptet innebär att vi får möjlighet att vara kreativa och våga tänka nytt i vår smaksättning. Persika är ett lyckat resultat på innovativt samarbete mellan vår grundare och produktutvecklare här på Gotlandssnus. Vi hoppas att den här unika persikasmaken kommer uppskattas av våra snusare, säger Håkan Solberg, marknadschef på Gotlandssnus.

Jakobsson´s Special Persika kommer säljas från och med 3 april som en specialutgåva via ett fåtal återförsäljare.