Succé för StrongCola i testförsäljningen!

maj 18, 2017
Gotlandssnus AB

Vår nya storsäljare i det ordinarie sortimentet?

Efter den stora succén med testförsäljningen av Henrik Jakobsson’s Special StrongCola kommer produkten nu lyftas in och ingå under Jakobsson’s varumärke. Från och med juni får dosan ny design men innehållet är samma som tidigare.

StrongCola var först ut i raden av ett antal nyheter från Gotlandssnus under 2017. Försäljningen startade i februari och på bara en månad var produkten slutsåld. Utvärderingen av StrongCola har varit oerhört positiv från flera av våra kunder. Det var därför ett enkelt beslut för bolaget att produkten skall ingå i det ordinarie Jakobsson’s sortimentet framöver. Med denna succé har vi givetvis stora förhoppningar på att StrongCola blir en stark utmanare att räkna med framöver, säger Håkan Solberg, Key Account Manager på Gotlandssnus, som varit projektledare för produktlanseringen.

Jakobsson’s StrongCola kommer ingå i Jakobsson’s-sortimentet som karaktäriseras för sitt premiumsnus med olika smaker. Dosan innehåller 20 prillor och har en klar smak av Cola med viss sötma och toner av citrus.

Det känns jättekul att StrongCola togs emot så pass bra och jag känner mig oerhört stolt över all positiv feedback som vi fått kring produkten, säger Anton Svegsjö, produktutvecklare på Gotlandssnus.

Jakobsson’s StrongCola kommer att börja säljas den 5 juni via ordinarie återförsäljare runt om i hela landet.