Sveriges lyxigaste gör-det-själv-snus?

september 14, 2017
Gotlandssnus AB

Gotlandssnus lanserar nu sin första produkt inom göra-eget-snus-kategorin i form av Jakobsson’s Sprilla snussats. En premiumprodukt både när det gäller kvalitet och design.

Intresset och trenden av att skapa något växer hela tiden, även inom egentillverkning av snus. När vi började titta på detta segment insåg vi att de befintliga produkterna inte håller kvalitén hela vägen fram. Vi valde då att utveckla en kvalitetsprodukt med stora portioner premiumsnus där vi även kunde erbjuda ett helt kit med alla tillbehör som behövs för att lyckas med sitt egentillverkade snus, allt levererat i en lyxig förpackning, säger Henrik Jakobsson VD och grundare på Gotlandssnus, som varit med och utvecklat produkten.

Jakobsson´s Sprilla är ett premiumsnus, där Gotlandssnus använt sig av sex olika tobakssorter, noggrant utvalda för att få bästa styrka och karaktär. Förpackningen innehåller ca 300 prillor, instruktionshäfte, snusdosor, etiketter till snusdosor och doseringspipett.

Resultatet och responsen har varit fantastiskt bra! Vi är stolta över att stå som garant där vårt mål hela tiden har varit att erbjuda konsumenten en kvalitativ produkt inom göra-eget-snus-kategorin. Vi är övertygade om konsumenterna kommer lyckas och känna sig stolta över sitt egentillverkade snus. Den som testar ”Sprilla” kommer inte att bli besviken om man vill vara unik, säger Henrik Jakobsson.

Jakobsson’s Sprilla snussats finns till försäljning från och med augusti 2017 hos de flesta ordinarie återförsäljare runt om i Sverige.

Mer om produkten