Snustillverkare

Vi på Gotlandssnus är en snustillverkare som håller till, precis som namnet antyder, på Gotland. Vi är snustillverkare av massor av olika sorters snus och det är både nikotinfritt snus och så är det snus som innehåller nikotin. Vi har vuxit väldigt snabbt de senaste åren. 2002 startade grundaren Henrik Jakobsson företaget hemma i sitt kök. 2013 fick Gotlandssnus pris till årets gasell i Gotlands län. Priset delades ut till landets mest snabbväxande företag. Vilket är ju en fantstisk resa. Vi håller stenhårt på kvalitén vid våra snustillverkare. Snuset innehåller de bästa av råvaror.

Nu räcker det inte bara att vi har snus av högsta kvalitet och har de bästa råvarorna för att det går så bra. Vår största tillgång är våra medarbetare. De är på sina olika sätt fantastiska snustillverkare som har sådan vilja, tålamod och uppfinningsrikedom. Utan dom har vi aldrig nått så här långt. Gå in på vår hemsida och läs mer om våra grymma snusprodukter. Oavsett om du vill ha snus med nikotin i eller om du vill försöka sluta snusa så finns det snussubstitut. Kontakta gärna vår serviceinriktade personal så löser dom dina funderingar galant. Känn dig välkommen!

Snustillverkare

Snustillverkare som brinner för snus

Vi på Gotlandssnus är en snustillverkare som har gjort en fantastisk resa hittills. Men vi är inte nöjda med det vi vill fortsätta i samma anda som gjort oss så framgångsrika och fortsätta med det vi brinner för, snus med kvalitet.

Vill du veta mer om snustillverkare, läs gärna mer på www.gotlandssnus.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@gotlandssnus.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Gotlandssnus!