Snusfabriker i Sverige

Det finns en hel del snus fabriker i Sverige. Vi på Gotlandssnus eftersträvar alltid att tillverka snus av högsta kvalitet och råvarorna vi använder är av bästa sort. Oavsett om man vill snusa eller lägga av att snusa har Gotlandssnus produkter för dig. I oktober 2013 utsåg Dagens Industri Gotlandssnus till Årets Gasell i Gotlands Län. Priset som delades ut till landets mest snabbväxande företag var en höjdpunkt på en fantastisk resa som pågått sedan 2002.

Idag tillverkar vi drygt 10 000 snusdosor om dagen, omsätter 30 miljoner och levererar till den nationella, amerikanska, asiatiska och europeiska marknaden. Vi är på väg att bli en aktör som utmanar alla snusfabriker i Sverige med både vanligt snus och nikotinfria produkter. Vi tillverkar både snus med nikotin i och ett snussubstitut för dig som är färdig med nikotinet. Vi är en snusfabriker i Sverige som alltid eftersträvar att tillverka snus av högsta kvalitet. Kvaliten märks tydligt på både doft, styrka och smak. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer, gotlandssnus.se

Snusfabriker i Sverige

Gotlandssnus Snusfabriker Sverige med kvalitet

Det finns snus fabriker i Sverige som både är stora och små. Det vi på gotlandssnus alltid eftersträvar är att tillverka snus av högsta kvalitet och råvarorna vi använder är av bästa sort. Oavsett om man vill snusa eller lägga av att snusa har Gotlandssnus produkter för dig. Om du har frågor om snusfabriker i Sverige eller något annat vi kan hjälpa dig med så kontakta gärna oss så svarar vår trevliga personal och hjälper dig.

Vill du veta mer om snusfabriker Sverige, läs gärna mer på www.gotlandssnus.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@gotlandssnus.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Gotlandssnus!