Snus

Söker du som många andra ett snus som har det där lilla extra. Vi på gotlandssnus har ett väldigt stort utbud av både nikotinfritt snus och snus med nikotin i. En hel del har tröttnat på det gamla traditionella snuset och vill testa något nytt. Då är vårt snus perfekt, det är nytt och fräscht med massa spännande smaker och dofter och prillan sitter perfekt under läppen. Oavsett om du är snusare med nikotin beroende eller om du väljer att snusa vårt nikotinfria snus så kommer du bli överraskat positiv.

Vi på gotlandssnus sitter inte nöjda med det fantastiska snuset vi har utan utvecklar hela tiden vårt sortiment. Du kanske är intresserad av vårt premiumsnus som är ett gotländskt snus med olika smaker. Eller så kanske du har lagt nikotinet på hyllan eller funderar på att göra det. I så fall så har vi olika qvitt produkter. Qvitt är ett niktinfritt snus som vi har skapat för dig som har slutat eller vill sluta och behöver ett snussubstitut.

Snus

Snus som bara ökar i popularitet

Från att ha startat snus tillverkningen i väldigt liten skala så har vi idag en tillverkning på drygt 10 000 snusdosor om dagen, omsätter 30 miljoner och levererar till den nationella, amerikanska, asiatiska och europeiska marknaden. Vi är på väg att bli en aktör som utmanar marknadsledarna med både vanligt snus och nikotinfria produkter. Bakom framgången ligger en långsiktig strategi som präglas av att ingenting är omöjligt – det krävs bara mod.

Vill du veta mer om snus, läs gärna mer på www.gotlandssnus.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@gotlandssnus.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Gotlandssnus!