Snus som inte rinner

Det är många snusare som letar efter ett snus som inte rinner. Är du också en av dom? Kan förstå det för det är ju ingen trevlig känsla och det smakar inte så bra. Men då kan du sluta leta för vi på Gotlandssnus har snus som inte rinner. För vi på Gotlandssnus eftersträvar alltid att tillverka snus av högsta kvalitet. Det spelar ingen roll om du vill snusa eller sluta snusa så har Gotlandssnus produkter för dig.

Vi har flera olika sorters snus som inte rinner. Vi har Jakobsson’s som är ett gotländskt premiumsnus. Snuset finns i en rad olika smaker. Kvalitén märks tydligt på både doft, styrka och smak. Sen har vi Henrik Jakobsson’s Special- utvalda smaker”. Det är små specialutgåvor där Henrik Jakobsson, som är företagets grundare, testat fram helt nya unika smaker, som ju är vårt signum på Gotlandssnus.

Snus som inte rinner

Kvalitets snus som inte rinner

Kontakta oss på Gotlandssnus gärna så berättar vi mer kring snus som inte rinner. Så kan vi hjälpa dig att hitta rätt snus som passar för just dig. Alternativt så går du in på vår hemsida och läser mer om vårt snus som inte rinner.

Vill du veta mer om snus som inte rinner, läs gärna mer på www.gotlandssnus.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@gotlandssnus.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Gotlandssnus!