All-time-high på Gotlandssnus!

december 8, 2017
Gotlandssnus AB

Gotlandssnus har haft ett rekordbra 2017 och slog senast i november nytt försäljningsrekord med råge!

Försäljningen i november var hela 33% bättre än mot november 2016 och totalt under 2017 har försäljningen ökat 25% mot föregående år.

Vi har satt tuffa mål på vår försäljning och detta är ett resultat av arbetet kopplat till målen men även att Gotlandssnus hela tiden växer sig starkare som varumärke på marknaden. Vi har under året börjat jobba närmare våra största återförsäljare och har också lanserat nya produkter mot den europeiska marknaden, då främst via onlinehandel, säger Lars Hansson, försäljningschef på Gotlandssnus.

Under året har Gotlandssnus utökat sitt säljteam och de kommer att behöva anställa fler medarbetare på andra avdelningar under kommande år.

Under 2017 har vi utökat vårt team med en säljare på fältet i Stockholm samt en ny medarbetare på vår innesäljsavdelning. Vi ser hela tiden en ökad efterfrågan på våra produkter och med de planer vi har för 2018 kommer vi behöva stärka upp ytterligare. Redan i januari nästa år anställer vi två nya medarbetare till vår säljavdelning och vi kommer behöva ännu fler medarbetare på andra avdelningar under kommande år.

Och framtiden ser spännande ut för Gotlandssnus.

Jag kan avslöja att vi har mycket spännande på gång under 2018 både vad gäller produkter, nya marknader och vår synlighet i media och hos våra återförsäljare. Vi satsar fullt ut och siktar naturligtvis på nya rekord framåt, avslutar Lars Hansson.