Qvitt Wild Mint- en ny spännande smak

november 30, 2017
Gotlandssnus AB

I början av december lanserar vi ytterligare en spännande smak av vårt gotländska nikotinfria snus; Qvitt Wild Mint. En fräsch produkt med mjuk mintsmak och inslag av vilda örter.

Qvitt är ett nikotinfritt snus som tillverkas i Roma på Gotland. Idag finns Qvitt i varianterna Original och Salmiak där den sistnämnda även finns som mini. Nu utökas Qvitt-familjen med smaken wild Mint.

– Vi ville skapa en nikotinfri produkt med mjukare och rundare toner av mint. Efter ett gediget utvecklingsarbete och många prover resulterade det i Wild Mint.  Jag tycker verkligen att vi har fått fram en fin slutprodukt som harmoniserar väl med det gröna teet i Qvitt, säger Anton Svegsjö, produktutvecklare för Qvitt på Gotlandssnus. 

Precis som de andra Qvitt-produkterna har Wild Mint en klassisk tobakskänsla som tillsammans med ginseng, grönt te och fluor kan pigga upp och göra munhygienen bättre.

– Marknaden för nikotinfria produkter ökar stadigt. Vi vill ta mer plats med Qvitt och verkligen påvisa vilken bra produkt det är samt vilken fin kvalitet den håller. Qvitt kommer ta för sig på ett helt annat sätt under 2018 än tidigare så håll utkik, säger Håkan Solberg, marknadschef på Gotlandssnus.

Qvitt Wild Mint finns att köpa från och med 1 december via ordinarie återförsäljare runt om i hela landet.

Säljstart 1 dec