Jobba hos oss

Det finns en särskild Gotlandssnus-anda som sitter i väggarna hos oss. Den har vuxit fram under lång tid och genomsyrar allt vi gör. Den handlar om att vi är hjärtliga, hjälpsamma och lyhörda. Vi har respekt för varandra och vi är stolta över vårt företag, vår arbetsmiljö och vad vi tillsammans har skapat och kommer att skapa i den utveckling vi har. Våra värdeord är värme, vi-känsla och stolthet. Vi söker alltid efter engagerade medarbetare som delar våra värderingar och som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Det största industriföretaget på Gotland

Sedan Gotlandssnus blev en del av Swedish Match ser vi en enorm utveckling framför oss och bolaget kommer att behöva utöka personalstyrkan framöver genom att rekrytera ett antal personer med olika bakgrund och kompetens. Målsättningen är att bli det största industriföretaget på Gotland. Gotlandssnus grundades år 2000 av Henrik Jakobsson hemma i köket. Idag, 19 år senare, är vi ett företag som omsätter runt 55 miljoner och har fler än 40 anställda. Gotlandssnus drivs av innovation där utvecklingen aldrig står still.

Lediga tjänster just nu

Vi kommer att erbjuda karriärmöjligheter inom en rad kompetensområden. Just nu finns det inga lediga tjänster att söka, men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Se längre ned på denna sida.

Spontan ansökan

Hittar du inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Skicka in en spontan ansökan och gör dig tillgänglig för oss. Berätta gärna lite kort om vem du är, vad du kan bidra med och varför du skulle vilja jobba hos oss. Mejla ditt CV och personliga brev till oss.

Vi kommer att spara din ansökan tillsammans med andra dokument som du väljer att skicka in. Vi sparar din ansökan i maximalt sex månader. Om du vill att vi tar bort den innan dess, vänligen kontakta oss så ordnar vi det så fort vi har möjlighet.