Jobba hos oss

200x200

Bli en del av gemenskapen

Det finns en särskild Gotlandssnus-anda som sitter i väggarna hos oss. Den har vuxit fram under lång tid och genomsyrar allt vi gör. Den handlar om att vi är hjärtliga, hjälpsamma och lyhörda. Vi har respekt för varandra och vi är stolta över vårt företag, vår arbetsmiljö och vad vi tillsammans har skapat och kommer att skapa i den utveckling vi har. Våra värdeord är värme, vi-känsla och stolthet. Vi söker alltid efter engagerade medarbetare som delar våra värderingar och som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Låter det intressant?

 

Lediga tjänster

Just nu finns det inga lediga tjänster att söka!

Spontan ansökan

Vi söker alltid efter engagerade medarbetare som delar våra värderingar och som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Varmt välkommen med en spontan ansökan.

Spontan ansökan

Det största industriföretaget på Gotland

Sedan Gotlandssnus blev en del av Swedish Match ser vi en enorm utveckling framför oss och bolaget kommer att behöva utöka personalstyrkan framöver genom att rekrytera ett antal personer med olika bakgrund och kompetens. Målsättningen är att bli det största industriföretaget på Gotland. Gotlandssnus grundades år 2000 av Henrik Jakobsson hemma i köket. Idag, 20 år senare, är vi ett företag som omsätter runt 55 miljoner och har fler än 40 anställda. Gotlandssnus drivs av innovation där utvecklingen aldrig står still.

 

Möt våra medarbetare

Vår allra största tillgång är våra medarbetare. Här berättar några av dem vad som är det bästa med just deras jobb.