Vi söker ett tiotal nya medarbetare.
Är du en av dem?

Sedan Gotlandssnus blev en del av Swedish Match ser vi en enorm utveckling framför oss och bolaget kommer nu att behöva utöka personalstyrkan genom att rekrytera ett antal personer med olika bakgrund och kompetens. Målsättningen är att bli det största industriföretaget på Gotland. Gotlandssnus grundades år 2000 av Henrik Jakobsson hemma i köket. Idag, 18 år senare, är vi ett företag som omsätter runt 55 miljoner och har fler än 40 anställda.

Gotlandssnus drivs av innovation där utvecklingen aldrig står still. Vi är en trendsättare i vår bransch, unika som bolag och ett spännande företag. Det finns en särskild Gotlandssnus-anda som genomsyrar allt vi gör. Den handlar om att vi är hjärtliga, hjälpsamma och lyhörda. Vi har respekt för varandra och vi är stolta över vårt företag, vår arbetsmiljö och vad vi tillsammans har skapat och kommer att skapa i den utveckling vi har.

Dessa tjänster kan du söka

Tjänsterna är i huvudsak på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Eftersom vi söker olika kompetens är det viktigt att du anger vad du är intresserad av. Vi kommer att behöva rekrytera under hela 2019 och vissa tjänster kommer vara på viss tid och andra kommer att vara tillsvidare. Har du frågor är du välkommen att kontakta mig, Anna Tasevski HR-chef, som har den övergripande informationen om tjänsterna. Jag önskar att du tar kontakt med mig via e-post i första hand: jobb@gotlandssnus.se Läs mer om tjänsterna nedan.

Sista ansökningsdag för samtliga tjänster är 1 december.

Produktionsledare

Som produktionsledare hos Gotlandssnus är du med och ser till att vår produktionsavdelning mår bra.

Du har det dagliga processansvaret för att säkra och leverera den kapacitet och kvalité som din närmsta chef, produktionschefen, ger dig i uppdrag att utföra. Du ska även ansvara för arbetsmiljön och personalen där din kunskap om personalgruppers utveckling blir en viktig del i utvecklingen av verksamheten. Vi tror att du har arbetat i ett industriföretag i flera år och är väl insatt i vilket ansvar det är. Du har även skaffat dig kunskap och erfarenheter både formellt och informellt, du kanske har gått flera olika utbildningar och kombinerat detta med praktiskt arbete. Kanske inte från livsmedelsindustrin som är vår gren men från en annan typ av industri. Du är van att leda dina medarbetare och ha ansvar för deras utveckling genom tex medarbetarsamtal och annat rent personalansvar.

Om du har erfarenhet ifrån produktionsekonomi, produktionskalkyler, budgetansvar ser vi det som meriterande men inget krav. Du har sannolikt kunskaper och erfarenheter från produktionsstyrning och logistikflöden inom tillverkningsindustrin. Du kommer att arbeta i en processtyrd organisation där din kunskap och erfarenhet leder fram till att företaget utvecklas.

Om du bara har erfarenhet från att leda personal eller bara från den produktionsekonomiska biten är vi inte främmande för att kunna fördela tjänsten på fler än en person. Under förutsättning att vi hittar rätt personer med rätt kombination av kunskap och erfarenhet givetvis.

Sök tjänsten här: jobb@gotlandssnus.se

Operatörer

Som operatör hos Gotlandssnus är det du som tillverkar vårt premiumsnus.

Ett flertal tjänster. Du arbetar med allt praktiskt förekommande arbete inom snustillverkning. Du har kanske erfarenhet från att ha arbetat inom industrin tidigare men det är inte något krav. Du behöver vara trygg i dig själv och känna en stolthet i ditt arbete och du behöver tycka om att arbeta med kvalitet i alla moment. Du behöver känna dig bekväm med att kunna hoppa in och se var du behövs utan att alltid bli tillsagd. Kanske har du erfarenhet av schemaläggning, produktionsplanering eller beredning vilket vi ser som meriterande.

Sök tjänsten här: jobb@gotlandssnus.se

Innesäljare

Som innesäljare hos Gotlandssnus är det du som säljer känslan. Det är du som har den dagliga kontakten med våra kunder och konsumenter.

Om du brinner för våra produkter och vill dela med dig av våra upplevelser samt att ge god service så är det här något för dig. Idag genomsyras våra säljare av våra värdeord och det speglar av sig på sättet du har gentemot våra befintliga och nya kunder. Du behöver inte ha någon specifik utbildning men det är ett plus om du har tidigare erfarenhet från innesälj eller kundtjänst.

Sök tjänsten här: jobb@gotlandssnus.se

Ekonom

Som ekonom hos Gotlandssnus får du företaget att må bra och växa.

Vi ingår numera i en börsnoterad internationell koncern. Det innebär att vi har helt andra krav på oss vad gäller den ekonomiska redovisningen. Vi behöver därför utöka med ytterligare en ekonom som är inriktad på bokföring. Du behöver vara noggrann, analytisk och ha den formella kunskapen kring redovisning för koncerner. Vi tror att dessa kunskaper leder till att du kan utveckla vår redovisning och hur vi arbetar aktivt med controllerfunktionen både internt och inom koncernen.

Sök tjänsten här: jobb@gotlandssnus.se

Produktutvecklare

Som produktutvecklare hos Gotlandssnus är du med och utvecklar våra smaker och produkter.

Om du är en person som älskar smaken av snus och vill kunna utvecklas i din yrkesroll kan du vara den vi söker. Vi kommer att se mer på din vilja att utvecklas och dina förmågor än din formella bakgrund och utbildning. För att du ska passa i den här rollen behöver du vara strukturerad, noggrann och närapå pedantisk. Du behöver vara analytisk och klara av göra olika matematiska beräkningar. Har du ett teknikintresse eller kemiintresse kommer vi att se det som en fördel. Vi tror att du har en grundläggande kunskap i Office-paketet och framförallt inom Excel och Word eller har använt liknande program.

Du kommer att arbeta nära vår produktchef så personkemin er emellan kommer vara viktig. Eftersom du kommer arbeta i huvudsak utan styrning är det viktigt att du kan vara självständig i ditt arbete. Att arbeta inom tobaksbranschen innebär mycket formell reglering från olika myndigheter och du behöver kunna vara behjälplig vid den här typen av formella arbetsuppgifter. När du är på plats kommer vi att ge dig rätt utbildning och handledning efter dina förutsättningar så att du kan utföra ditt uppdrag. Vi ställer däremot krav på att du tycker om att lära dig och att utvecklas, annars har du inte möjlighet att ta till dig den handledning som vi tror att du kan behöva. Om du verkligen gillar snus är det här en möjlighet som du inte ska missa.

Sök tjänsten här: jobb@gotlandssnus.se

Mångsidig servicemedarbetare

Här får du jobba med det mesta som får hela Gotlandssnus att må bra- alltifrån kaffe till städning.

Du ansvarar för många av de vardagliga sysslor som underlättar för dina kollegor. Det kan vara allt från att städa lokaler till att koka vårt gemensamma kaffe till fikat. Du behöver kunna hoppa mellan olika avdelningar och sysslor där du mest behövs för stunden och där behovet är mest aktuellt. Den här tjänsten passar för dig som verkligen vill utvecklas och hitta din roll hos oss. Du har kanske erfarenheter inom lokalvård och är nyfiken på vad ett jobb inom industrin kan ge.

Sök tjänsten här: jobb@gotlandssnus.se


Så här ansöker du

Skicka in din ansökan senast 1 december. Berätta gärna lite kort om vem du är, vad du kan bidra med och varför du skulle vilja jobba hos oss. Mejla ditt CV och personliga brev till e-postadressen nedan. Ange i ämnesraden vilken tjänst det är som du söker.

Vi kommer att spara din ansökan tillsammans med andra dokument som du väljer att skicka in. Vi sparar din ansökan i maximalt sex månader. Om du vill att vi tar bort den innan dess, vänligen kontakta oss så ordnar vi det så fort vi har möjlighet.