Håkan Solberg om rollen som ny marknadschef

september 1, 2017
Gotlandssnus AB
Den 1 september blir Håkan Solberg ny marknadschef på Gotlandssnus. Här berättar han hur han ser på företagets utmaningar och möjligheter.

Håkan Solberg, tidigare Key Account Manager på Gotlandssnus, intar rollen som ny marknadschef på Gotlandssnus från och med 1 september.

Henrik Jakobsson, VD och grundare på Gotlandssnus, gläds åt att ha kunnat rekrytera internt.

Det är otroligt roligt att kunna meddela att det är Håkan som intar den nya rollen som marknadschef på Gotlandssnus. Det har visat sig att Håkans erfarenhet och kunskap på området kristalliserats och att jag insett att han är rätt person på denna plats. Han har även gjort ett fantastiskt jobb som Key Account Manager och det är jättekul att han har tackat ja till den nya tjänsten, säger Henrik.

Håkan Solberg som tidigare arbetat som bland annat sponsringschef på Svenska Spel ser fram emot att ta klivet in i den nya rollen.

Det känns otroligt inspirerande att inta den nya rollen. Jag har fått lära känna organisationen under snart ett år och jag ser flera möjligheter till att fortsätta i den utvecklingstakt vi har haft under min första tid på Gotlandssnus, säger Håkan.