Från Swedish Match till Gotlandssnus

maj 12, 2017
Gotlandssnus AB
Efter elva år på Swedish Match väntar nya utmaningar på Gotlandssnus

I början på maj började Oskar Axelsson sin nya tjänst på Gotlandssnus. Oskar har arbetat inom Swedish Match sedan 2006 och lämnar nu tjänsten som utesäljare för att jobba med utesälj för Gotlandssnus i både Stockholm och på Gotland.

Oskar kommer fortsätta jobba med utesälj med fokus på framförallt Stockholm men kommer också att fortsätta bearbeta Gotland som sitt säljområde precis som han gjort tidigare. Det känns oerhört spännande att Oskar börjar hos oss och med mer än elva års branscherfarenhet är det svårt att tänka sig en bättre lämpad kandidat, säger Lars Hansson, försäljningschef på Gotlandssnus.

Oskar själv känner sig både stolt och glad att få vara en del av Gotlandssnus och för honom känns det helt rätt.

Jag är jätteglad och stolt över att jag har fått den här chansen att vara en del av Gotlandssnus! Min främsta uppgift blir att öka försäljningen av produkterna i Stockholm men även att hjälpa till med att öka försäljningen på Gotland. Jag har följt Gotlandssnus utveckling under en tid och kände att detta var helt rätt! Företaget har stora visioner och med all den kunskap som redan finns på företaget så går det inte att misslyckas med dessa fantastiska produkter.

Oskar tillträdde sin nya tjänst den 2 maj 2017.

Snabbfakta

Namn: Oskar Axelsson
Ålder: 41 år
Uppvuxen: Stockholm
Bor: Nälsta i västra Stockholm
Familj: Fru och tre barn
Intressen: Fotboll, spela Padeltennis, mat o dryck och snus förstås! 🙂
Oanad talang: Gipsa tak.. har renoverat hemma och har faktiskt gjort en hel del själv, vilket måste ses som en oanad talang??
Kul anekdot: Är från Island och bodde där i ett par år i mitten på 90-talet. Var i Sverige i några dagar och hälsade på vänner och skulle flyga hem till Island på min födelsedag men lyckades missa planet på Arlanda. Hemma stod hela släkten o väntade på födelsedagsbarnet som kom dagen efter..