Fjärde utgåvan från Henrik Jakobsson är här!

oktober 1, 2018
Gotlandssnus AB

Nu lanseras den fjärde utgåvan i produktserien ”Henrik Jakobsson’s Special- utvalda smaker”. Denna gång har grundaren och smaksättaren Henrik Jakobsson testat fram ett snus med tydlig smak av blåbär och inslag av vanilj. Produkten börjar säljas i oktober via ett fåtal återförsäljare. 

– När vi testade fram olika smaker av frukter och bär kom blåbärssnuset fram som en klar vinnare. Blåbären förstärks av vaniljen och ger snuset en samstämd karaktär. Blåbär och vanilj är en klassisk smakkombinationen som nu tar plats i snusvärlden och det ska bli spännande att se hur den tas emot på marknaden, säger Henrik Jakobsson VD och grundare på Gotlandssnus.

Produktserien består av specialutgåvor där Henrik Jakobsson, Gotlandssnus grundare och VD, testar fram nya unika smaker. Varje smaksättning produceras i en liten upplaga och säljs via ett fåtal återförsäljare.

I samband med lanseringen av smaken Blåbär & Vanilj har designen utvecklats på dosan.

– Designen visar nu varje produkts speciella smak och egenskaper. Dosan har fått mer färg som inspirerats av snusets smakkaraktär. Blåbär & Vanilj har därför fått en dosa som skiftar i färgen lilablått, säger Mark Ingelse, AD och designer på Gotlandssnus.

Jakobsson´s Special Blåbär & Vanilj kommer börja säljas från och med oktober som en specialutgåva via ett fåtal återförsäljare.

Mer om produktserien här