Femte utgåvan är här!

mars 21, 2019
Gotlandssnus AB

Nu lanseras den femte utgåvan i produktserien ”Henrik Jakobsson’s Special- utvalda smaker”. Den här gången släpper vi en upplaga med smak av svarta vinbär.

Produkten har tagits fram genom ett samarbete mellan grundaren och smaksättaren Henrik Jakobsson och vår produktansvarige Joakim Widell.

Joakims erfarenhet av tobak gjorde att vi fick fram en djupare och mustigare produkt där smaken av svarta vinbär kompletterar tobaken och ger en balanserad helhet, säger Henrik Jakobsson.

Vinbär är den femte produkten vi lanserar i serien och konceptet ger oss möjlighet att vara kreativa och experimentera i vår smaksättning.

Den soliga gotländska sommaren har varit en inspiration i smaksättningen denna gång och jag tycker att vi har lyckats få fram en kvalitativ och smakrik produkt, säger Joakim Widell.

Henrik Jakobsson´s Special Vinbär har en tydlig tobakskaraktär med smak av svarta vinbär och viss sötma. Produkten kommer börja säljas från och med 1 april som en specialutgåva via återförsäljare runt om i hela landet.

Mer om produktserien här