Exklusivt snus

Är du ute efter det där lite extra, lite mer exklusivt snus? Då har du hamnat på helt rätt ställe. Gotlandssnus har gott om exklusivt snus. Det kanske du redan har koll på för vi är på stark frammarsch och många mycket nöjda kunder. Samt att vi är ett företag tillsammans med våra medarbetare hela tiden utvecklar oss och vårt exklusivt snus. Vi har tex jakobsson’s som är ett gotländskt premiumsnus. Snuset finns i en rad olika smaker. Kvalitén märks tydligt på både doft, styrka och smak. Det bara måste testas på så du får känna den exklusivt snus smaken och känslan.

Sen har vi även exklusivt snus för dig som är klar med nikotinet men ändå vill kunna ta dig en snus. Det är Qvitt snus som är ett snussubstitut för dig som är klar med nikotinet. Qvitt har en mycket snuslik smak och snuskänsla. Den innehåller Panax Ginseng, grönt te och fluor. Vilket innebär att Qvitt kan vara uppiggande, höja koncentrationsförmågan och förbättra munhygienen. Visst låter det bra! Dessutom så är snusdosorna mycket snygga vilket inte gör saken sämre.

Exklusivt snus

Gotlandssnus Exklusivt snus

Saknar du lite stil och klass över ditt snus och ditt snusande så behöver du inte leta mer. Vi på Gotlandssnus har snus för dig som vill ha exklusivt snus. Som både har det bästa av råvaror och har högsta kvalitet på tillverkningen. Låter det intressant och helt rätt. Kontakta oss direkt så berättar vi gärna mer.

Vill du veta mer om exklusivt snus, läs gärna mer på www.gotlandssnus.se för en mer utförlig beskrivning. Du kan såklart också maila oss på info@gotlandssnus.se så svarar vi så snart vi kan eller så ringer du oss helt enkelt på 0498 – 200 990 så svarar en av våra trevliga och serviceinriktade medarbetare. Varmt välkommen till oss på Gotlandssnus!