Ett roligt och utmanande första halvår!

juni 27, 2017
Gotlandssnus AB
Första halvan av 2017 har passerat och vi sammanfattar det genom att ställa tre korta frågor till Tina Ohlsson, produktionsledare och planerare på Gotlandssnus samt till Henrik Jakobsson, grundare och VD.

Tina, hur känns det i de nya lokalerna?
-Vi stormtrivs i våra ljusa och luftiga lokaler! Eftersom vi varit så trångbodda innan flytten, var det här ett lyft och vi är verkligen stolta att visa upp vad vi har idag. Personalstyrkan, som ökar hela tiden, märker också att det finns möjligheter att utöka verksamheten och det inger en trygghet.

Med tio nya artiklar hittills detta år (grattis till det!) och med många nya i höst, hur håller ni ihop det?
-Vi arbetar med ”ordning och reda-projekt”. Vi har även infört bra rutiner och det arbetet fortgår för fullt.

Till sist, hur stora ska ni bli? ?
-Om man utgår från att ingenting är omöjligt och har en trygg personalstyrka så kommer man långt!


Henrik, hur har 2017 sett ut hittills för Gotlandssnus?
– Första halvåret har varit fantastiskt roligt och utmanande. Men att växa kräver också en hel del av organisationen. Vi alla är förtjänta av en semester ?

Vad är dina känslor inför framtiden?
– Vi har haft några tuffa år att övertyga marknaden att vi har de bästa produkterna. Nu börjar det äntligen bli ringar på vattnet och jag har aldrig varit mer övertygad att vi är här för att stanna och fortsätta vår tillväxt.

Till sist, kan du avslöja något om kommande lanseringar/framtid?
– Vi kommer fortsätta med nya spännande smaker, allt för att konsumenterna ska få en upplevelse och inte bara ett nikotinbehov. Vi har även precis lanserat vår nyaste produkt ”Sprilla” inom ”göra eget snus”-kategorin. Den som testar ”Sprilla” kommer inte att bli besviken om man vill vara unik!

TACK

Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till alla er för att ni gillar det vi gör! Trevlig sommar från alla oss på Gotlandssnus!