Hallå där Anders…

november 2, 2017
Gotlandssnus AB

I början på oktober började Anders Allard sin nya tjänst på Gotlandssnus. Anders kommer ansvara för områdena logistik och inköp, kvalitet, fastighet, IT och administration.

Jag har under ca ett år arbetat som konsult åt Gotlandssnus med att identifiera områden som behöver utvecklas för att vi ska klara av den fortsatta uppgången och utvecklingen. Nu får jag möjligheten att också realisera dessa utvecklingsområden och fokuserar för tillfället på inköp och logistik samt implementering av affärssystem som kommer att förändra arbetssättet i de flesta verksamheter, säger Anders.

Anders, som kommer direkt från Region Gotland där han arbetat i 11 år, senast som utvecklings- och kvalitetsstrateg, ser fram emot sin nya tjänst på Gotlandssnus.

Jag tycker det är enormt roligt och spännande att komma in i en verksamhet som brinner av framåtanda och framtidstro där ingenting verkar vara omöjligt, säger Anders.

Anders tillträdde sin nya tjänst, som chef för kvalitet och administration, den 1 oktober 2017. Kontaktuppgifter till Anders hittar du här.